Team

Hans van Velzen

Hans van Velzen

Loper

Als trouwe sponsor schiet Hans van Velzen ons te hulp als loper!

Suzanne van Beest

Suzanne van Beest

Keuken

Samen met Margot van Beest zullen de zussen volledig verantwoordelijk zijn om het hele team bij te staan in de keuken.

Christian van Beest

Christian van Beest

Loper

Ik ben Christian van Beest, 38 jaar oud, woonachtig in Amsterdam en gepassioneerd sporter. Komt er nu wel wat minder de laatste tijd en wil dit graag weer op de rit krijgen. Daarom ben ik na het lopen van de marathon en triathlon extra gemotiveerd om zo’n enorme uitdaging over zo’n lange periode en afstand door de nacht voor elkaar te krijgen.

Charoly de Groot

Charoly de Groot

Algemeen lid

Charoly zal ons bij noodzakelijke taken ondersteunen.

Humphrey

Humphrey

Masseur

Humphrey zal zijn bijdrage lenen als sportmasseur. Met enige jaren ervaring zal hij de sporters fit houden tijdens deze race!

Edwin den Boer

Edwin den Boer

Chauffeur

Edwin begon de Roparun als loper maar heeft helaas wegens een blessure zijn taken om moeten gooien en zal nu actief deelnemen achter het stuur om iedereen veilig te vervoeren.

Raymond de Jonge

Raymond de Jonge

Loper

Ik ben 44 jaar en inmiddels bijna 12 jaar werkzaam voor Orga. Mijn taak voor de Roparun is rennen, rennen en nog eens rennen. Ik ben redelijk sportief maar hardlopen is niet mijn hoofdsport, dat is namelijk boksen wat ik 2x in de week doe en daarnaast bouw ik nog wat conditie op met fietsen, voornamelijk woon- werkverkeer.

In het verleden heb ik ook een paar keer mee gedaan met Orga aan de business estafette marathon van Rotterdam, waarbij we ook geld inzamelden voor het goede doel. Juist omdat je het voor het goede doel doet, geeft dit extra motivatie. Ook voor de Roparun was dit voor mij de reden om mee te doen. Voor mij is het de eerste keer dus ik heb geen idee wat ik kan verwachten behalve dat ik denk dat het behoorlijk pittig wordt.

Gelukkig heb ik zelf in de hand om voldoende fit te zijn dus ik ga er vanuit dat het vooral ook een heel leuke ervaring wordt.

Patrick Nieuwenburg

Patrick Nieuwenburg

Wegkapitein

Als organisatorisch talent faciliteert Patrick alles omtrent het basiskamp en is hij door het team als wegkapitein gebombadeerd.

Dieter Marquardt

Dieter Marquardt

Loper

Ik zal de Roparun uitdaging als loper aangaan. Als geboren Oostenrijker woon en werk ik ondertussen al twintig jaar in Nederland. Naast lopen ben ik een fanatieke Mountainbiker en begon ik recent ook met Karate. Samen met mijn vrouw en twee kinderen en woon ik in Hilversum. Ik vind het prachtig dat we als bedrijf een bijdrage aan de Stichting Roparun kunnen leveren en dat de deelname ons als collega’s en TeamOrga nog meer samenbrengt.

Patricia Voorwald-Snijder

Patricia Voorwald-Snijder

Wegkapitein

Zodra ik hoorde dat Orga mee wilde gaan doen aan de Roparun zei ik ’Leuk, laat maar weten als ik kan helpen’ zonder te weten wat de Roparun precies was en wat daar bij komt kijken.

Dat heb ik geweten; Als organisatorisch talent werd ik gevraagd deel te nemen in de stuurgroep van Team Orga. Samen met de overige stuurgroep leden proberen we nu te zorgen dat alles geregeld en georganiseerd is. Daarnaast neem ik deel in het Routeteam zodat we straks precies weten wie waar moet lopen, fietsen, rijden, rusten, plassen, eten, slapen etc.

Tijdens de Roparun zelf ben ik net als Patrick Wegkapitein en zullen we samen zorgen dat alle organistische uitdagingen opgelost worden.

Al met al een hele uitdaging maar voor een heel mooi doel en ik weet zeker dat het een ervaring wordt om nooit meer te vergeten.

Mark Verwaal

Mark Verwaal

Loper

1x als fietser en 3x als loper (2x vanuit Parijs en 2x vanuit Hamburg)! De enige van dit Roparun Team die enkele ervaring heeft met dit geweldige evenement. Dit maakt het des te leuker, aangezien dit voor iedereen een nieuw avontuur is. Om nu meer betrokken te zijn bij de organisatie is voor mij een avontuur op zich.

Roparun is voor mij meer dan alleen geld ophalen voor de mooie doelen waar de Roparun aan bijdraagt. Het gaat om betrokkenheid bij (in dit geval) je collega’s en de mensen om Orga heen die ons hierbij financieel en emotioneel willen steunen. Collega’s, werkrelaties, klanten, maar ook de vrienden en families van de deelnemers die er volledig achter moeten staan om er een succes van te kunnen maken.

Ik hoop dan ook dat we met z’n allen een mooi bedrag ‘binnen harken’ en te vertrekken als collega’s en terug te keren als vrienden.

Gerda de Jong

Gerda de Jong

Masseur

Gerda de Jong, geboren 26 september 1967 te Rotterdam.

Geboren en getogen Rotterdammert, ruim 46 jaar op het water gewoond (woonark), sinds 2 maanden woon ik in een huis en ben ik een  ‘landrot’ geworden. Samen met Han woon ik nu in Bergschenhoek.

Na een kort uitstapje ben ik sinds 2013 weer terug bij Orga, hier werk ik met veel plezier op de Service / Repair – afdeling en zorg er samen met mijn collega’s voor dat een ontevreden klant weer tevreden ‘de deur uitgaat’.

En verder, ben ik op dit moment een studie Sportmasseuse aan het volgen welke ik ‘hopelijk’ in juni van dit jaar zal afronden. Hou ik van lekker wandelen met mijn hondje Bailey (Toller) en uiteraard van lekker eten met wijntje erbij.

Samen met Humphrey Cijntje, ga ik met de Roparun mee als sportmasseuse. Ik ben erg gemotiveerd om mee te doen en zal mijn collega’s masseren en verzorgen daar waar nodig.

Uiteraard zal ik ook mijn steentje bijdrage met het ondersteunen van de basisKRAMPactiviteiten zoals opbouwen, koken, etc.

Ik zeg; GO GO GO, ZIN AN!!!

Matthieu Scheffers

Matthieu Scheffers

Fietser

Als fanatiek sporter en volger van sport in het algemeen, zal ik de lopers per fiets begeleiden tijdens de Roparun tocht. Ik hou van fietsen. De uitdaging zit in de lange uren in een laag tempo op het zadel ;-).

Enige ervaring reeds op gedaan tijdens de fietstochten voor de ‘Ride for the Roses’; www.ridefortheroses.nl

Verder vind ik het belangrijk om me persoonlijk aan een aantal doelen te koppelen, welk bijdragen om ziekten als kanker het hoofd te bieden.

Timo Doel

Timo Doel

Fietser

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk op mijn racefiets te zitten. Dit doe ik veel alleen, maar ook regelmatig lange afstanden over meerdere dagen met vrienden zowel in Nederland als in het buitenland.

Toen bekend werd dat we als Orga mee wilden doen met de Roparun, heb ik mij ook direct aangemeld om als fietser de lopers te begeleiden.

De voorpret begint al met de trainingen die we samen met de lopers doen. Ook als fietsgroep zullen we meerdere keren trainen op het erg lang in het zadel te zitten, wat tijdens de testrun en de roparun zelf toch een flinke uitdaging zal worden.

Het lijkt mij een enorme leuke ervaring waarbij ik mijn hobby kan combineren met een teambuilding met erge leuke en gedreven collega’s en tegelijk nog een goed doel te steunen.

Rene Vas

Rene Vas

Basiskamp

Rene draagt zorg voor de opbouw en afbouw en alles wat noodzakelijk is in de basiskamp!

Melanie Stuije

Melanie Stuije

Chauffeur

Meedoen met zo’n groot evenement als de Roparun stond altijd al op mijn bucketlist. Toen ik hoorde dat er binnen Team Orga nog een chauffeur nodig was wist ik direct dat ik deze kans moest pakken.

Ik zie het deelnemen aan de Roparun als een unieke ervaring waar teambonding een groot onderdeel zal zijn van deze trip. Dat is voor mij helemaal een pluspunt aangezien ik pas een jaar werkzaam ben bij Orga.

Daarnaast is het binnenhalen van zoveel mogelijk geld voor de goede doelen ook een enorme motivatie voor mij. Ik weet zeker dat dit voor mij een ervaring wordt die ik niet snel zal vergeten.

Bryan Goossens

Bryan Goossens

Chauffeur

Bryan Goossens, 25 Jaar, sinds 2015 bij Orga.
De Roparun is de ultieme kans om een goed doel te steunen en tegelijk een geweldige ervaring op te doen. Op de shipping afdeling ben ik op dagelijkse basis bezig met het plannen van transporten, deze ervaring kan ik goed gebruiken voor mijn functie als chauffeur / navigator tijdens de Roparun.

 

Johan Verheij

Johan Verheij

Loper

Als QC manager van Orga BV zorg ik, samen met mijn medewerkers, ervoor dat de materialen met de juiste kwaliteit geleverd worden. Dit zal ik als Teamkapitain van TeamOrga ook doen voor het team! Ik ga samen met mijn teamleden, de uitdaging aan om de kwaliteit van leven voor mensen met kanker te vergroten.

Marco van der Leer

Marco van der Leer

Chauffeur

Het rijden in een bus met veel spullen is mij niet onbekend door mijn hobby, windsurfen. Daarvoor reist ik heel Nederland en Europa door om mee te doen aan wedstrijden en te windsurfen in elke uithoek van Europa.

Ik help graag mensen, dus het ondersteunen van de Roparunners lijkt mij leuk om te doen. Ik zal dit doen door de grote basis bus te besturen, en te helpen met het opbouwen van het basiskamp.

Marco Degeling

Marco Degeling

Chauffeur

Met zoveel mensen en spullen moet er natuurlijk ook een goede chauffeur zijn om hen op de plaats van bestemming te krijgen. Marco Degeling zal de lopers per bus ondersteunen tijdens hun wissels.

Trevor Howes

Trevor Howes

Fietser

Trevor zal de renners ondersteunen als fietser en hen veilig begeleiden over de lange weg richting Rotterdam

Rico van Gulden

Rico van Gulden

Fietser

Rico zal de renners ondersteunen als fietser en hen veilig begeleiden over de lange weg richting Rotterdam

Marko Nieuwenhuize

Marko Nieuwenhuize

Loper

Marko is een van de Team Orga veteranen als het aankomt op hardlopen. Zo heeft Marko al meerdere malen de marathon gelopen en deelgenomen aan diverse grote runs!

Martijn van de Kamp

Martijn van de Kamp

Loper

Martijn is als Business Development Manager van Orga een fanatiek hardloper. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het budget van Team Orga zodat wij een zo’n groot mogelijk bedrag kunnen overmaken naar de Roparun.

Margot van Beest

Margot van Beest

Keuken

Het lijkt mij erg leuk om eens mee te doen met de Roparun omdat je je collega’s op een andere manier leert kennen. Ik zal er samen met Suzanne voor zorgen dat het hele team lekker, gezond en op tijd te eten krijgt om deze prestatie te kunnen neerzetten. Ik zal vooral zorgdragen voor het organisatorische deel en als sous-chef fungeren waar Suzanne de echte chefkok is.

Ceremco van Goch

Ceremco van Goch

Media man

Ceremco werkt sinds 6 jaar bij Orga als Communicatie mederwerker en houdt zich graag bezig met fotografie. Hij zal dan ook zijn best doen om zoveel mogelijk van de Roparun met jullie te delen!